O casa de vis!

Cand ne-am mutat in casa batraneasca a bunicilor, am avut nevoie de o reamenajare totala a acesteia. Camerele fiind foarte mari, doar le-am tencuit si varuit, insa am avut de schimbat acoperisul, de decorat peretii exteriori, interiorul beciului, sobele, cu alte cuvinte de foarte multe materiale de constructii, adica multi bani, multe cheltuieli. Pentru aceasta, am gasit un site de unde sa luam tot ce avem nevoie, Depozit-online.ro, care ne-au ajutat si cu preturi negociabile in functie de valoarea comenzii, de transport gratuit si chiar si cadouri.

Printre produsele achizitionate de aici, am gasit o piatra decorativa Basel, destinata pentru ornamentarea si decorarea locuintei, care se aplica cu orice adeziv de gresie si faianta de interior sau exterior in functie de locul montajului, avand un termen de garantie de 7 ani.

Untitled.png

Aceasta piatra decorativa are efect de termoizolare, este impermeabil la ploaie, are efect de izolare sonora si este rezistent la temperaturi intre -50/+50 de grade Celsius.

Are o grosime de 20 mm, avand in compozitie ciment alb, nisip spalat, argila expandata si margaritar. Am folosit-o pentru decorarea exterioara a fatadelor, a soclului, pentru interiorul beciului, dar si pentru decorarea sobelor.

Piatra decorativa raspunde cu succes celor doua cerinte de baza, care sunt urmarite in amenajarile de interior: impactul vizual si crearea atmosferei. Frumusetea materialului brut, textura creata de rosturi si culoarea naturala sunt principalele atuuri.

 Diversitatea tipurilor de piatra si a modalitatilor de punere in opera fac ca acest material sa poata fi folosit in diferite stiluri interioare, de la rustic la modern cu influente exotice (stilul mediteranean), pana la minimalist si high-tech.  Intr-un astfel de interior un perete din piatra naturala se va integra de minune datorita texturii liniare, a desenului rafinat, dat de variatiile de culoare ale pietrei si aspectului modern.

Suprafata ce urmeaza a fi placata cu piatra decorativa trebuie sa fie stabila, uscata si curata. Piatra decorativa nu se poate monta pe o suprafata lucioasa si neteda, trebuie slefuita cu hartie abraziva pentru o aderare buna a adezivului. Adezivul trebuie aplicat uniform pe suprafata intregii placi de piatra, astfel incat, atunci cand aceasta este presata, adezivul in exces sa curga de sub placa.

Acum casuta noastra este de vis si nici nu zici ca a fost o data o casa batraneasca!

 

 

Un gând despre “O casa de vis!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s