Un acoperis rezistent

Va povesteam intr-un articol anterior despre dorinta noastra de amenajare a casutei batranesti in care ne-am mutat. Am hotarat schimbarea acoperisului si am folosit pentru Acoperis & Accesorii o tigla metalica balcanica intr-o nuanta lucioasa de 0,5 mm.

Untitled.png

Este o tabla din otel, zincata pe ambele parti, protejata cu poliester, avand o durata de viata de 50-60 de ani pentru acoperis.

Un acoperis din tigla metalica, daca este montat conform recomandarilor specialistilor, trebuie sa aiba aceeasi durata de viata ca si constructia pe care a fost montat, minimum 50 – 60 de ani. Tigla metalica este rezistenta la ploaie, vant, ninsori, mucegai, astfel acoperisul de tigla metalica nu va fi afectat de acestea.

Rezistenta si greutatea redusa a tiglei metalice fac din aceasta concurentul favorit la titlul de cea mai buna invelitoare. Astfel, pe un acoperis de aproximativ 200 mp se va aseza o greutate de cel putin 1.000 de kg in cazul tiglei metalice, spre deosebire de cele 10.000 de kg in cazul tiglei clasice.

Sistemul de prindere a tiglei metalice, prin suprapunere si prindere cu suruburi autofiletante, asigura o etanseitate perfecta, nepermitand scurgeri de apa sub invelitoare.

Printre alte calitati pe care le are, tigla metalica are un grad ridicat de rezistenta la propagarea si raspandirea focului.

Foarte important este ca acoperisul trebuie sa puna in evidenta frumusetea cladirii. De aceea, tigla metalica este singura solutie de invelitoare, care ofera o gama foarte variata de culori, materiale si forma, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de constructie.

O alta caracteristica importanta a tiglei metalice este ca aceasta permite montajul atat pe suprafete curbate, cat si pe suprafete foarte abrupte. Putem opta pentru tigla metalica cu strat lucios sau cu strat mat, in culori si nuante clasice sau moderne, toate acestea conducand la un acoperis frumos, estetic si eficient, pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.

Eu sunt foarte multumita de noul meu acoperis, gratie Depozit-online.ro, de unde va recomand sa va faceti toate cumparaturile!

 

Un gând despre “Un acoperis rezistent

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s