O calatorie de vis cu www.nicktrans.ro

Daca esti din Suceava si nu numai, pentru o calatorie absolut perfecta, fara griji, iti recomand sa apelezi cu incredere la compania de transport international de persoane, Nick Trans SRL. Puteti intra pe internet pe www.nicktrans.ro, unde veti gasi foarte multe informatii referitoare la aceasta companie, la dotarile pe care le are, preturi bilete si multe alte informatii necesare, pe langa adresa si un numar de telefon, unde puteti face rezervarea.

Cine este NickTrans?

NickTrans este o companie de transport international de persoane din Suceava, avand ca obiectiv principal transportul pasagerilor in siguranta si cu un confort marit.

Ce conditii de transport ofera NickTrans?

  • Pretul biletului include transportul numai pentru TUR si se achita la plecare.
  • Pasagerul trebuie sa se incadreze la maximum 40 kg  de bagaje. In cazul depasirii acestei greutati se va plati o diferenta de greutate.
  • Coletele pentru tur se expediaza in limita spatiului disponibil din masini si a traseelor acestora.
  • Transportatorul nu isi asuma raspunderea cu privire la documentele de trecere a frontierei, de asemeni transportatorul nu isi asuma nici o responsabilitate asupra continutului si cantitatea bagajelor calatorilor, inclusiv raspunderea vamala. Calatorii sunt obligati sa respecte legislatia in vigoare.
  • Plecarile sunt in fiecare zi de joi respectiv vineri din Suceava.
  • Cursele in zilele de joi si vineri sunt curse de linie regulata.
  • Transportatorul se obliga sa depuna eforturi pentru a asigura transportul pasagerului si bagajelor cu promptitudine.
  • Plecarea in cursa nu poate fi amanata ( intarziata ) din cauza intarzierii calatorilor. In caz de neprezentare transportatorul dispune de loc in interesul sau.

Pentru ca mini vacanta pe care o ai sa fie perfecta, este imperios necesar ca transportul sa fie facut in siguranta, cu un confort care sa te faca sa apelezi si a doua oara la acesta companie. Faptul ca dispune de aer conditionat, de incalzire, bar, toaleta si scaune lejere, comode, aduce un plus foarte mare acestei firme. Astfel vei calatori fara miros de transpiratie sau alte mirosuri pe care le simti prin mijloacele de transport in comun, fara grija ca nu poti sa bei o apa sau un suc pentru ca nu ai cum sa mergi la toaleta, vei putea sa dormi linistit, pentru ca scaunul este atat de relaxant, incat nici nu vei simti ca nu esti in propriul pat de acasa. Consider ca sunt suficiente motive astfel incat sa alegi NickTrans cand ai nevoie sa ajungi intr-o alta tara, atat in interes de serviciu, cat si in vacanta.

De asemenea, primesti informatii despre locurile pe care vrei sa le vizitezi, ai parte de asigurarea medicala, atat de necesara intr-o calatorie intr-o alta tara( de specificat ca este mai bine sa nu ai nevoiie de ea, dar este neaparat nevoie sa o ai).

Pe site veti gasi un formular, pe care trebuie sa il completati cu numele dumneavoastra, prenumele, adresa de domiciliu, numar de telefon, adresa de email, precum si mesajul pe care doriti sa il transmiteti. De asemenea, in sectiunea Contact, gasiti si numerele de telefon unde puteti face rezervarea, precum si adresa de email. Parerea mea este ca, daca va doriti un sejur de vis, apelati cu incredere la NickTrans!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s