MegaHost

Te-ai hotarat sa devii blogger si sa iti faci propriul tau blog? Foarte bine, te felicit pentru decizia ta, astfel poti spune ceea ce doresti sa transmiti. Dar..trebuie sa te gandesti bine si sa te decizi la ce firma sa apelezi pentru Gazduire Web megahost.ro/, nu-i asa? Este extrem de important cu cine colaborezi la host, asta pentru ca, in momentul in care ai nevoie de suport tehnic, trebuie sa ai cu cine vorbi, cine te ajuta si te indruma ce sa faci.

La MegaHost ai parte de profesionalismul necesar si de seriozitate maxima. Vechimea si experienta acumulata de-a lungul celor peste 10 ani isi spun cuvantul zi de zi in fiecare dintre serviciile pe care MegaHost le ofera.

Un alt lucru extrem de important este acela de a oferi servicii si persoanelor care au proiecte aflate la inceput si care nu necesita foarte multe resurse, astfel ca in lista de servicii gasiti pachete de gazduire la preturi foarte accesibile.

Ai la dispozitie Softaculous cu fiecare pachet de web hosting pentru a avea acces la peste 150 de scripturi pentru blogul sau site-ul tau cu doar cateva click-uri. Nu e nevoie sa cunosti programare si coduri complicate; platforma site-ului tau e la un click distanta!

logo_softaculous

Toate conturile de gazduire site beneficiaza de Asistenta Tehnica 24×7 si de Backup Profesional R1Soft. Toate planurile de gazduire web beneficiaza gratuit de administrare prin cPanel, cel mai avansat instrument de administrare si configurare a unui site web. Ofera suport tehnic non-stop prin prin tichete de suport, telefonic, prin intermediul unei sectiuni de intrebari frecvente si prin LiveChat.

Si pentru ca stiu de ce va recomand MegaHost va spun doar atat: Profi, Cerebel, Algida, Cord Blood Center, Umbro, Banca Transilvania….cativa dintre cei ce au ales gazduire, asta pentru ca MegaHost pune accent pe seriozitate si calitate, pe satisfacerea si multumirea clientilor sai.

portofoliu_hosting2

150 de gânduri despre “MegaHost

  1. Articolul contine informatii utile mai ales celor care sunt la inceput de drum in acest domeniu. Sfaturile sunt foarte bine documentate si atinge punctele importante ale celor care vor să îşi publice un sit web pe Internet.

    Apreciază

  2. Intr-adevar nu ai nevoie de programare si de a cunoaste diferite coduri complicate.E importanta initiative de a iti face propriul blog.De aceea,a nu cunoaste programare nu e o piedica majora.

    Apreciază

  3. Dintre cele mai des întâlnite pachete de găzduire web, regăsim:

    Găzduire gratuită: acest tip de găzduire prezintă foarte multe limitări şi deseori reclame

    Găzduire împărţită (shared): site-ul este amplasat pe un server ce mai susţine alte site-uri ce împart resursele şi sunt deseori limitate.

    VDS: Virtual Server sau Virtual Private Server (VPS), serviciul acesta împarte resursele unui server către mai multe maşini virtuale.

    Reseller: Permite utilizatorului să „vândă” la rândul acestuia, pachete de găzduire persoanelor terţe.

    Apreciază

  4. Este o recomandare utila,un articol foarte interesant. Firmele ce ofera servicii de hosting trebuie sa fie intr-adevar specializati in domeniu si sa aiba si bune referinte dupa o perioada de functionare. MegaHost sunt cei mai buni. Profesioanlism si seriozitate.

    Apreciază

  5. Util si la indemana. Piata on-line este intr-o continua expansiune, iar in scurt timp, contul propriu va deveni un must-have. Iar cu MegaHost devine simplu, rapid si eficient.

    Apreciază

  6. Imi plac foarte mult produsele de pe acest site, este un site bine organizat, bine facut si lasa o impresie buna. Cel mai mult imi place ca este la dispozitia oricui Softaculous cu fiecare pachet de web hosting.

    Apreciază

  7. Un articol interesant si in acelasi timp folositor, mai ales atunci cand vrei sa iti faci un blog. Multumim pentru ajutor si mult succes in continuare !

    Apreciază

Lasă un comentariu