De ce este important ca societatea ta sa aiba o Unitate Protejata?

V-ati gandit vreodata cat de greu este pentru o persoana cu dizabilitati sa isi gaseasca un loc de munca? Se stie foarte bine ca in Romania persoanele cu dizabilitati sunt vazute ca o paria a societatii. Numai uitandu-ne la autobuzele care nu au o trapa speciala care sa vina in ajutorul acestor persoane… sau ocuparea abuziva a locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilitati… Toate acestea ne arata cat de greu le este acestor persoane sa se integreze in societatea in care traim!

Bariera, Pentru Persoanele Cu Handicap, Clauza, Dreptul

Totul este mult mai simplu de cand avem unitate protejata.

Din dorinta implicarii active in integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, in decembrie 2014 a fost infiintata o  unitate protejata

Compania DDD a reusit sa angajeze pana in prezent 12 persoane cu dizabilitati cu contracte de munca specifice gradului de handicap in care au fost incadrate clinic. A fost un proces destul de anevoios, insa cu foarte multa rabdare si perseverenta, s-a reusit sa se ajunga in acest punct.

Pentru a se implica cat mai mult in integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, Compania DDD are nevoie de incheierea unor parteneriate cu societati dornice sa dea o mana de ajutor unor astfel de persoane. Asemenea parteneriate reprezinta un avantaj atat pentru persoanele cu dizabilitati deoarece le ofera posibilitatea de a se intretine singure si de a simti ca fac parte dintr-o societate civilizata, cat si pentru societatile reprezentate de Compania DDD.

ddd

Daca va intrebati de ce v-ar avantaja un parteneriat cu Compania DDD, atunci ar trebui sa aveti in vedere beneficiile acestui parteneriat. Compania DDD, firma deratizare, este SINGURA firma autorizata DDD si Unitate Protejata la NIVEL NATIONAL.  In plus, Compania DDD dispune de flexibilitate, tinand intotdeauna cont de programul de lucru al clientului. Clientul poate dispune de decontarea partiala sau integrala a serviciilor DDD in functie de suprafata in mp a punctului de lucru.

Persoanele cu dizabilitati din cadrul Unitatii Protejate a Companiei DDD sunt persoane care considera ca pot fi folositoare intr-o societate care nu acorda multa incredere in capacitatile lor.

Astfel, parteneriatele cu Compania DDD acorda un plus de incredere in angajarea persoanelor cu dizabilitati. Deci, de ce sa nu acordam o sansa acestor persoane care au fost defavorizate de catre viata si sa incepem un contract cu Compania DDD?

Grup, Persoană, Includerea

Tine doar de noi sa infrumusetam societatea in care traim si sa acordam un drept la viata exact ca al nostru tuturor persoanelor! 

3 gânduri despre “De ce este important ca societatea ta sa aiba o Unitate Protejata?

Lasă un comentariu