Reseach Artist Touch

A sosit ziua cea mare, ziua pe care orice fata o asteapta inca de mica, ziua cea mai importanta, in care vrei ca totul sa fie perfect, ca tu sa fii perfecta. Ai nevoie de rochia perfecta, de machiaj de nunta perfect, iar pentru acest lucru trebui doar sa te lasi pe mana profesionistilor de la salonul Artist Touch Salon by Gabriela Mirea.

Artist Touch Salon si Spa nu impune un nivel de frumusete fortat. Folosind cea mai noua tehnologie si cele mai moderne, sigure si eficiente metode de infrumusetare, sa fii o persoana frumoasa si sanatoasa devine un stil de viata natural. La acest nivel al frumusetii si al sanatatii ravnesc sa ajunga atat doamnele si domnisoarele, cat si domnii.

Aspectul exterior este cartea de vizita cu care ne construim prima impresie despre o persoana. La finalul unui machiaj, satisfactia unui make-up artist este atunci cand transformarea persoanei machiate este coplesitoare, dar impresia sa fie de naturalete. Machiajul va coincide cu personalitatea fiecaruia, dar si cu evenimentul pentru care este destinat.

Produsele de make-up folosite sunt profesionale si de cea mai buna calitate: Mac, Dior, Chanel,Yves Saint Laurent, Bobbi Brown. Toate tipurile de machiaj includ stilizare sprancene si gene false, machiajul rezistand 24 de ore. Machiajul efectuat se realizeaza tinand cont de: forma fetei, culoarea ochilor, vestimentatie si evenimentul la care veti lua parte.

Salonul este specializat atat in servicii machiaj, in realizarea celui mai perfect machiaj de nunta, servicii gene, dar si in revolutionara metoda – criolipoliza.

Asadar, pentru a fi cea mai frumoasa mireasa, lasa-te pe mainile Gabrielei Mirea si vei fi multumita cu siguranta de rezultat, lucru care se va vedea in fotografiile imortalizate la nunta, peste ani si ani. Sunt absolut sigura ca vei fi admirata si de ce nu…chiar invidiata de celelalte femei.

Aici vei gasi exact confortul care i-a facut cunoscuti: decorul cald, atmosfera intima si relaxanta care iti ureaza un bun venit personalizat prin servicii mereu impecabile, punctuale si de inalta calitate.

 

20 de gânduri despre “Reseach Artist Touch

  1. Va recomand cu caldura „Artist Touch Salon si Spa „,cred ca este o varianta deosebita de a avea o zi fructuoasa, relaxanta, cu efecte benefice si un tratament profesional ! chiar si in concediu !!

    Apreciază

  2. Inca nu am ajuns la o varsta potrivita incat sa imi aleg sa imi continui restul vietii alaturi de alesul vietii mele, dar sunt sigura ca atunci cand va sosi aceasta clipa voi apela la serviciile acestui salon. Pentru mine nu au importanta produsele ci capacitatea artistului de make-up. Foarte mult mi-a placut acest pasaj: „satisfactia unui make-up artist este atunci cand transformarea persoanei machiate este coplesitoare, dar impresia sa fie de naturalete.”; doarece asta mi-as si dori de la o asemenea experienta.

    Apreciază

Lasă un comentariu